,

Recenze vašich děl

2. února 2013 v 20:54 | NikaRoovy |  Recenze vašich děl
Nikdo z nás nepíše dokonale, všechno se dá zlepšit. Ale často si klademe otázku- v čem? Vaši čtenáři vám k zveřejněné kapitole nebo příběhu napíšou:
Povedená kapitola! Těším se na další!
Nebo něco v tom stylu. Není to špatně, i já a hodně dalších to dělá, ale někdy potřebujeme hodnocení.
Co nabízíme?
Delší text s vypsanými názory - vytýkání kladů i kritika. Rady na zlepšení, čemu se ubránit. Upřednostňujeme texty do 10 normostran - vyhrazujeme si jeden měsíc na sepsání hodnocení. V případě delších textů se tato doba může značně prodloužit, ale i delší texty přijímáme. Vše je samozřejmě bezplatné.

°Musíte být členem Duše pisálka!

Pokud tedy máte zájem o recenzi, vyplňte:
  • Tvé jméno/přezdívka
  • Název díla
  • Jak dlouho píšeš?
  • Kolik je ti let?
  • Tvůj email:
  • Zveřejnit recenzi a dílo- ANO - NE (Tímto se zavazuji, že nezneužiju vašich děl a veškerá autorsá práva jsou vám vyhrazena) (Při ANO můžete získat hodnocení dalších pisálků)
Dílo přiložte v souboru. (.doc, .docx, .odt, .pdf, .txt, .odt - jiné soubory nepřijímám)

Pište na mail- burgerova-veronika@email.cz
 

8 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 E. E. | Web | 4. června 2013 v 17:56 | Reagovat

E.
Strach, boj, láska, přátelství
Asi 2 roky.
15 let.
elis.pruckova@seznam.cz
Ano

2 Knihofil18 Knihofil18 | 30. července 2013 v 1:32 | Reagovat

Recenzuješ len jednorázovky alebo aj kapitolovky? :)

3 NikaRoovy NikaRoovy | E-mail | Web | 30. července 2013 v 9:02 | Reagovat

[2]: Aj kapitolovky. :-)

4 Nemesis Nemesis | E-mail | Web | 30. července 2013 v 15:24 | Reagovat

Nemesis Moriko
Prokletí noci
asi rok
12 let
nemesis.moriko@sznam.cz
Ano

5 Kejtý Photographer Kejtý Photographer | Web | 3. srpna 2013 v 20:20 | Reagovat

Tvé jméno/přezdívka - Kejtý Photographer
Název díla - Přespání ve škole
Jak dlouho píšeš? Postupně jsem si povídky zapisovala, ale víc psát se snažím tak rok, rok a pů.
Kolik je ti let? 18. srpna mi bude 15
Tvůj email: kejty-photographer@email.cz
Zveřejnit recenzi a dílo- ANO

6 tridapatac tridapatac | 6. září 2013 v 17:08 | Reagovat

Lindička
Příběhy o zvířatech
2 roky (tohle 2 měsíce)
10
lindanyk@seznam.cz
ANO

7 Benny Benny | E-mail | Web | 18. září 2013 v 13:39 | Reagovat

Tvé jméno/přezdívka: Bára/Benny
Název díla:
Seŕrlaid- magické noci
Ceana - příběh vlčice
Rozhodnutí
Jak dlouho píšeš?: přibližně čtyři, pět let
Kolik je ti let?: čtrnáct
Tvůj email: BenVino@email.cz
Zveřejnit recenzi a dílo- ANO

jsem trošku natvrdlá, poslala jsem to vyplněné už na mail...tak i sem :)

8 Antone Antone | Web | 18. října 2013 v 20:01 | Reagovat

Tvé jméno/přezdívka- Antone
Název díla- Illicit Illness
Jak dlouho píšeš?- 4 až 5 let
Kolik je ti let?- 12
Tvůj email: sumbmi@seznam.cz
Zveřejnit recenzi a dílo- ANO

Je to jen první kapitola, tak to snad nevadí.

9 Chika Chika | Web | 29. října 2013 v 13:25 | Reagovat

1. Chika
2.Smečka
3. Půl roku.
4. 13
5. Keila123@seznam.cz
6. Ano.

10 Pavlína Šimánková Pavlína Šimánková | Web | 31. října 2013 v 15:22 | Reagovat

Tvé jméno/přezdívka: Pavlína Šimánková
Název díla: Pro zelené oči
Jak dlouho píšeš? od 11
Kolik je ti let? 14
Tvůj email: simankovapavlina@seznam.cz
Zveřejnit recenzi a dílo- ANO

11 ... ... | 5. listopadu 2013 v 21:24 | Reagovat

kolik tak už přišlo povídek na zrecenzování?

12 fakynn fakynn | Web | 9. listopadu 2013 v 21:29 | Reagovat

Fakynn
Nečekaný host
Od mala, ale začala jsem zveřejňovat až se založením blogu - půl roku
16
fakynn.blog.cz
Ano
mail s povídku jsou poslala:)

13 Dwey Dwey | 24. dubna 2014 v 16:04 | Reagovat

Em, stačí ako dielo zaslať časť príehu? Moje vyzerá na knihu, ale je to skôr moje pokračovanie Odkazu Dračích Jazdcov. Mohlo by byť?

14 RanMori RanMori | 18. ledna 2017 v 19:24 | Reagovat

Ehm, už sem nikdo 3 roky nepsal, je tato nabídka stále aktuální? A vadilo by hodně, kdyby zaslaný text byla jen část celého příběhu? (celková délka bude více jak 100 stran).

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Follow on Bloglovin